Hemma fårn hoppträningen

Är hemma från hoppträningen och är så nöjd!! :D Ulrika var verkligen en jättebra tränare, den bästa jag tränat hoppning för iaf. Bra tips och övningar och Sisse gick som en klocka :)

Vi började med att hoppa över ett rättuppstående med två bommar före i galopp, jag skulle ta det i trav ;)
Sen la vi till lite hinder allt eftersom och vi hoppade för första gången vattenmatta med vågplank över, Sisse tittade ingeting alls utan hoppade som det var ett vanligt hinder :) Det var många brutna linjer och svåra svängar, gällde att ha koll på ytter ;) Även bommar före och efter något hinder också :) Sen var det även tre hinder, och det var då stutts imellan. Sisse har aldrig hoppat det och vi skulle även här komma in i trav. Fick henne precis att sakta av innan men hon tog dom två sista hindrerna i ett ända stort hopp :P Knas hästen.

Hoppade även trippelbarr för första gången och i början låg den på 80cm och inte jätte bredd. Sen när vi skulle hoppa bana i slutet låg den på 1m och var 1.20 bredd. Sisse hoppade utan problem, duktig häst! Hon var också väldigt, väldigt lugn och fin och tog halvhalterna bra :) Men när vi skulle hoppa sista gången, bannan så var hon trött och fick in några travsteg innan hindrerna. Men en felfri runda blev det, tror hindrerna låg från 80cm-1m.

Jättenöjd!!! Skulle fixat bilderna nu men ps krånglar :/ Så ni får vänta tills ikväll :D En bild blir det iaf ;)



Kommentarer
Postat av: sofia

snyggast var hoppen ÖVER studsen ,haha :)

2011-04-10 @ 16:09:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback