Duktiga mig!

Nu har jag varit lite duktig tycker jag! :P  Plockat ur en tvättmaskin, startat en ny som jag väntar på att få hänga upp, hunden vart på sin promenad och ligger redan under täcket i sängen och värmer upp den åt mig <3 Diskmaskinen är ur plockad och jag grejat lite med skolarbete! :D Nu ska jag sova så jag orka med skoldagen imorgon, men det är ingen risk för jag trivs verkligen! :) På biologin ska vi ut och plocka svamp i små grupper, väldigt ointressant, jag vet haha! ;) På kvällen ska jag rida min pärla, hade tänkt jobba med lång och låg form så hoppas hon inte är så fruktansvärt pigg :P Nu ska jag ta ut tvätten sen ska jag, ZzzZZzZzZZzzzZZ.



Ni ska få en bildbomb på mamma och Sisse under dagarna som kommer som jag inte vissat er! :D

Fler bilder...

...Från ridpasset i måndags när hon var så fruktansvärt pigg!



På bilden nedan, en något spänd Sisse och väldigt pigg! :P





Haha sista bilden är ju för härlig!


Fortfarande i skolan...

Är fortfarande i skolan och just nu sitter vi några stycken i datasalen :) Kul att stanna kvar lite längre och umgås med kompisarna, dom som bor på internatet :) Jag ska ändå inte till stallet så då kunde jag likagärna stanna kvar någon timma :) Vart en go skoldag idag också, vart ute med bussarna och fått sluta 45 min tidigare!

Ska ta bussen hem som går nu 18.30 och då ska jag lägga upp fler bilder från ridpasset häromdagen så håll utkik!



Häst nr 2 - Sisse

Åkte direkt till stallet och red Sisse efter jag kommit hem från skolan :) Blev barbacka i paddocken. Allt blir ju så grusit, ridstövlarna, sadelgjorden, ja nästan allt så valde att skippa sadlen idag! ;)

Sisse var riktigt fin och jag kunde påverka väldigt mkt med sittsen idag i galoppen. Sätta mig mer på rumpan och luta mig något bakåt och ta några förhålningar så gick hon i en riktigt samlad galopp. Ingen "gungstolsgalopp" utan hon galopperade igenom hela kroppen och tänkte mera framåt än uppåt. Så det blev väldigt mkt galopparbete. I traven var hon riktigt fin i också :`) Hon var väldigt pigg idag också men idag bara åt det posetiva hållet :D Bilderna är tagna i början på ridpasset :)

 


Vad tycker ni då om bilderna? :P Ser för höstigt ut tyvärr :(


Häst nr 1 - Hollyford Boy

Red ju somsagt idag i skolan :D Fick den största hästen i stallet, 170cm i mankhöjd vid namn Hollyford Boy, kallades bara för Boy :) Guda snäll i boxen och vid ridning och var fuxfärgad. Trodde inte jag skulle komma upp på han utan pall men det gjorde jag, kände mig väldigt smidig! ;D

Han var go att rida, bara man var mjuk och stadig i sin hand så gav han efter. Tog man lite för hårt elr stelnade till själv så började han slänga med huvudet. Men i slutet fick jag bra koll och han arbetade på bra i form. Hade önskat att han var lite mera framåt för skänklen bara. I galoppen var det samma sak där, stadig men mjuk och fin hand :) Har ingen bild på han men det ska jag försöka fixa! :)

Kommer ett inlägg om dagens ridpass med Sisse + bilder snaart! :D En bild från igår...



Godmorgon

Ska strax börja gå ner mot bussen med en stor väska jag ska ha med mig :) Jag har med mig ridstövlar, righjälm, ridbyxor, jacka och en tröja. Vi har naturbruk hela dagen och vi ska till stallet för första gången :D Vi ska gå igenomt allt och bli presenterade för hästarna m.m. Hoppas på att vi hinner att rida :) Vi hörs efter skolan för nu ska jag börja klä på mig ytterkläderna.

Fina hästen <3



Pigg & taggad häst

Det var riktigt roligt att rida idag, som alltid men idag var det extra kul! Sisse var väldigt väldigt pigg och hennes energi hade räkt till några stycken hästar. Hon blev lite små spänd när det blåste till. Bara jag råkade ändra mig lite i sitsen elr att regnjackan "praslade" till ökade hon takten och sprang ifrån mig lite. När jag skulle fatta galopp så tänkte hon mkt uppåt och började studsa på stället och då fick jag lätta lite på tyglarna occh smacka lite försiktigt och försöka göra en ny fattning. Hon tog dom jättefint och några från skritt också, var nog för att hon var så taggad :P Stundtals var hon riktigt fin när hon slappnade av och hittade takten!

Ni behöver inte lägga märke till att hennes man är lite lång, att schabraket sitter på sniskan, elr min stora regnjacka och att bilderna ser lite annorlunda ut då det var fel inställningar på kameran ;)








Nedanför ser ni hur hon överreagerade vissa ggr :P



Nedanför på bilden blev hon riktigt avslappnad och lyssnade på mig några steg och genast lite bättre steg :)




Fler bilder kommer imorgon! Kommentera gärna så blir jag glad och får mera lust till att blogga och mamma till att fota! :D


Slapp dag i skolan

Vi skulle börjat 12.30 ju men första 90 minutar lektionen var inställd så vi började först 14.20. Den var också typ inställd men vi gick en promenad och kollade på lite saker med läraren, vi lärde oss mkt på den engelska lektionen, elr inte. På matte lektionen fick vi några uppgifer som vi fick välja att göra hemma elr på dom andra lektionerna. Vi gjorde hälften av uppgifterna sen stack vi. Fick åka med en kompis i hennes bil hem så var hemma snabbt :D Väldigt bra skoldag! ;D

Snart ska jag till hästen och rida henne i paddocken. Bestämer mig för vad vi hittar på efter uppvärmningen beroende på hur hon känns :)





Glitter schabrak

Vad tycker ni om schabrakerna på bilden? Jag kan inte avgöra om det är snyggt elr bara för mkt med massa glitter :P Vad tycker ni? :) Vill gärna höra eran åsikt om detta, hade vart kul!


Tillbaka till skolan

Idag är det skola igen :) Som vanligt börjar jag inte förren 12.30. Planerade att rida Sisse idag nu på morgonen men både jag och mamma var trötta så blev inte att vi åkte. Blir ikväll ist men då får jag rida i paddocken, hoppas det inte regnar! Hade velat tömköra, men vi får se hur det blir med den saken.

Nu ska jag in i duschen, hoppas ni får en bra dag! :)



Therese skrittade också ut Sisse i skogen i lördags och igår söndag red hon henne i manegen, tack så mkt Therese för hjälpen! :)

Världens bästa <3

Finns ingen häst som jag kommer älska och som kommer ligga så varmt om hjärtat som du och ingen som jag saknar så mkt som dig. Du var verkligen mitt allt och i mina ögon var du världens bäst och kommer alltid att förbli världens bästa. Ingen kan ta din plats i mitt hjärta. Alla fina minnen och stunder vi fick tillsammans kan INGEN annan häst slå, gulblå rosett efter gulblå rosett elr vad det var för färg på rosetten vi fick med oss hem från tävlingarna. Sammanlagt fick vi 10 st blågula och 9 st blåa rosetter tsm. Men vet ni? Det spelade ingen roll vad det var för färg/färger på rosetterna vi fick, huvudsaken var att vi hade det roligt tsm och det kan jag lova er att vi hade på dressyrbanorna! Från 41% - 70,63%, mkt blod, svett och tårar låg bakom. Men när vi började sammarbeta släppte allt och då var det bara extra roligt att få den där blågula rosetten med hem. Det var lixom ett bevis på att vi och framförallt Du kan!





Första blågula rosetten och våran andra lokala dressyrtävling på bilden nedanför <3




Några favoriter efter våra starter <3


Någon som vill börja blogga tsm med mig?

Hör av er i kommentarsfältet med en hotmail elr till [email protected], min hotmail är: [email protected] så pratar vi mera där! :)



Fullt upp!

I lördags jobbade jag som sagt, kul att komma till jobbet igen och det var precis lagom mkt folk i parken. Direkt efter jobbet åkte jag till moromor och nätverket funkar inte där tyvärr så kunde inte blogga :( Var hos mormor själv tills mamma kom hem på natten...Söndag, idag jobbade jag också, lika roligt som vanligt. Fick göra lite små jobb runt omkring också då det inte var mkt publik. Nu är jag hemma och mamma hade redan vart i stallet så Sisse får vila idag också :( Vet inte om Therese red henne igår, har inte hört något.



Lyx vs Budget



Prislappen skiljer sig en del men jag gillar båda stövlarna lika mkt. Sen är Globus stövlen inte jätte farligt dyr heller. Vilken hade ni valt av stövlarna?


Snygg outfit



Tycker denna outfit är snygg, hade nog inte passat på Sisse men på en skimmel hade denna outfit varit snygg elr en annan ljus häst! Vad tycker ni? :)


En sväng till stallet

var i stallet nu ikväll och kollade så Sisse mådde bra och gav henne lite kraftfoder :) Har fått i mig lite tacos, kände knappt några smaker dock :P

Imorgon jobbar jag från 10.45-17.45, Therese kanske tar och rider Sisse så hon inte behöver vila :) Har inte så mkt att skriva om mera...Hur har era första skoldagar varit då?


Sjukt trött

Idag fick vi sluta 3 timmar tidigare, riktigt skönt! :D Men ögonen gick snabbt i kors och har nu sovit i över 2 timmar! :O Är helt slut och är ju somsagt rejält förkyld så jag orkar inte göra någonting så Sisse får vila idag. Ska försöka lägga mig så tidigt som möjligt ikväll så jag orkar med att jobba lördag och söndag och hoppas att jag frisknar till så jag inte blir ännu mer förkyldare och får feber under lördagen och söndagen så jag kan gå till skolan på måndag. Vill inte missa något nu i början...

Ska nu försöka orka göra lite inlägg så ni har något att läsa och kolla på! :)



Skrittrunda runt sjön

Idag torsdag efter gårdagens tävling tog jag en lång skrittrunda på en och en halv timma barbacka i mjukisbyxor, kan säga att jag hade lite ont i rumpan efteråt :P Vi mötte en söt ekorre som stannade och tittade på oss på vägen och sen när vi skrittade på den trafikerade vägen hann vi att mötta lastbilar, buss, motorcykel, moppe, "läskiga" hästar som kom galopperandes i full fart och ett 20 tal cyklister i en klump och självklart bilar.  Sisse brydde sig inte över något av detta, underbara hästen <3 Första gånge vi skrittade så långt på vägen också :) Lite mobilbilder knäppte jag under våran lilla tur!




Måste vissa en bild från skolan också på Amanda, en annan i klassen ;) Vi har lite roligt på rasten! Brunte heter förresten hästen och kan gnägga! ;D





Tävlingsresultat

Förlåt för bloggningen, men nu ett tag framöver måste ni ha överseende att jag inte kan blogga fullt ut. Har ju börjat på ny skola och dagarna är längre, kommer inte hem fören halv 5 och ibland halv 7. Sen ska man till stallet och sen är det typ läggdags som gäller och tid till läxor när vi har det. Allt är helt annorlunda än högstadiet. Har åkt på en rejäl förkylning också med huvudvärk, snuva, rinnande ögon, halsont och febern har jag inte kollat. Hoppas jag kan gå till skolan imorgon, ska jobba hela helgen också...

----------------------------------------------------------------------------------------

Tävlingsresultat från onsdag kväll!

90cm:
Framridningen gick mkt bra, hon kändes fin fin. Svårare bana och något mjukare underlag också än föra CR-hoppningen i Svenljunga gjorde att Sisse hade problem att få med bena i kurvorna så vi låg ner i den farten hon hade och kändes som bena skulle gå av på henne xD Sen efter varje oxår var det lite upptrampat så två ggr höll vi på och gå omkull, kände det som iaf för hästen försvan och jag hamnade långt på halsen. 8 fel slutade vi på, en volt la jag + en vägran. Men jag är sjukt nöjd faktiskt, pga förutsättningarna. Massa beröm till min underbara häst fick hon ändå <3

Andra rundan i 90cm hoppade jag inte fram något då jag ville spara på krafterna. Vi kom över första hindret och Sisse bjöd ingenting och fick smacka på ordentligt och gå på med spöt, absolut INTE likt Sisse :S Till nästa hinder som var en oxer var det en snäv sväng så la en volt. Hon bjöd ingenting då heller och det blev en vägran, en klapp på halsen så kom vi igen. En vägran till och då hade jag inte henne i galopp ens, bad dom lägga ner bakbommen och då vägra hon igen. Då tog jag hjälp av spöt och då hoppade hon det i trav. La en volt till nästa hinder och det kom vi över men ingen bjudning så valde att avsluta efter tredje hindret.

Lilla snuttan <3 Kunde inte sluta beröma henne efter rundan, det var verkligen inte hennes fel. Lastningen dit och hem gick kalasbra, inne på 1 min på dit vägen och när vi skulle hem ca 1 min också :)

Inga bilder, glömde kameran hemma! :O Första gången!



Valde att ställa in dom lokala hopptävlingarna också :) Hon behöver mera tid att bli bärigare i galoppen, stundtals riktigt bra och ibland sisådär :) Men jag är ändå riktigt nöjd över tävlingen, man lär sig alltid något och jag fick rida en helt annan Sisse, så både bra och dåliga erfarenheter gav tävlingen oss! :D

Orkar inte ändra alla stavningsfel som jag såg att jag hade gjort, ska sova nu!




Laddar inför ikväll!

Har kommit hem från ännu en bra skoldag, slutade lite tidigare så hann med 4 bussen hem, inte kul att vänta på bussen till halv 5. Nu har jag fått i mig lite mat och lite frukt! ;) Ska till stallet om en stund, ska kolla vad jag ska ha på mig nu och lite annat. Spola av tretorn stövlarna m.m.

Snälla Annerli tog in Sisse vad tre tiden så hon kommer vara torr och fin och fått vila magen från gräset :) Jag är lite extra nervös då några klasskompisar ska ner och titta :P men det ska nog gå bra det!

Vi hörs sent ikväll runt 23 tiden elr tidigt imorgonbitti igen!



Dagens ridpass gick mkt bra!

Dagens ridpass gick bra och jag är väldigt nöjd! :D Fick ut det jag ville och hon var superfin! Jobbade på bra i den låga, långa formen och den lite rundare...Lyssnade bra på min inverkan av sittsen och galoppfattningarna satt som en smäck och hon var också riktigt fin i galoppen! :) Mamma fick lite smått problem med bilen så hon kunde tyvärr inte fota och missade när jag red :( Tråkigt!

Imorgon blir det CR-hoppning somsagt, OM vi får ordning på bilen. Hoppas, hoppas, hoppas!!!



Underbara dagar!

Trivs verkligen som fisken i vattnet på nya skolan, alla är så himla goa och snälla och det är inte en enda som är utanför :) Måndags kvällen och natten var grym och somnade inte fören kl var 04.00 och skulle upp tre timmar senare för att gå upp i tid till skolan och orka med den ;) Det gick bra då det inte var några riktiga lektioner utan Första hjälpen utbildning som man var tvungen att ha och gå på om man ska ta hästskötarexamen :) sen efter lunch hade vi mer räddningsgrejer...


Sisse har fått nya skor idag, toppen! :D Ska iväg till stallet snart, slänga i mig lite mat och så först och sen blir det ett dressyrpass i paddocken. Ska bara arbeta henne i den långa och låga och lite rundare formen idag inför CR-hoppningen imorgon :D kan nästan helt säkert säga att ni får bilder från ridpasset ikväll.



Vill också säga TACK till er bloggläsare för alla goa kommentarer, det var kul att logga in här och se det! :) Fortsätt gärna med detta! ;)


Redigering - beskärning

Jag fick ett bloggtips om att skriva lite om hur jag beskär mina bilder :) Finns lite man kanske ska tänka på.



Bilden över är orginalbilden och här vill jag ha hästen mera i centrum av bilden så det är det man lägger märke till. Det ska inte vara så mkt luft mellan oss.



1. På bilden över ser det ut som om vi är påväg ut hur bilden och det ser bara almänt konstigt ut. Skulle inte beskärt bilden såhär, kan kanske bli häftigt vissa gånger om man får till det! ;)



2. På bilden över försöker jag att beskära bilderna så för tycker det är snyggt och hästen är ju påväg åt höger håll + att man fokuserar mera på framdelen :)

 

3. Nu är hästen mera i centrum på bilden över, om jag ska beskära bilden som på bilden över tänker jag alltid på att det ska vara lika mkt plats mella huvudet och framåt och mellan baken och bakåt.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Blev lite flumigt detta kände det som. Men jag klagar på att klockan var mkt när jag gjorde detta inlägg! ;) Mera sånnahär tips/inlägg och vad tycker ni?


Nyheter på Charlies



Blev lite rörigt, hoppas ni hänger med ändå här nedanför!


- HV Polo skritttäcke - 849:-
- HV Polo fleecetäcke - 1079:-
- Luvor x2 HV Polo - 239:-
- Polo tröja, HV Polo - 699:-
- Benskydd x2 HV Polo - 849:- och 599:-
- Ridstrumpa Animo - 199:-
- Ridhandskar HV Polo - 299:-
- Schabrak med fårskinn HV polo - 899:-
- Boots, HV polo - 1079:-

Allt detta finns på http://charlies.nu


Vad tycker ni om höstnyheterna? :) Lite av det faller mig i smaken men inte priserna! :O Eller vad säger ni bloggläsare?


Slutar för dagen...

Nu har jag slutat för dagen på skolan och nu beger jag och Ebba oss hem till hennes lägenhet för att senare gå på fest med dom andra eleverna på skolan, hoppas på en grym kväll med underbara kompisar! :D Vi ska fixa oss och så hemma hos henne elr hos kompisarna på internatet, får se vart vi tar vägen helt enkelt :)

Dumt att det är skola dagen efter :/ Men det hindrar inte oss! ;D Sover sen över i Svenljunga.



Beställt!



Vad tycker ni?


Skola idag :D

Idag är det då dags för skola och riktigt skönt med sovmorgon! Börjar först 12.30 men ska va i skolan en stund innan hade jag tänkt :) Sisse får vila idag, tråkigt och lite dumt men är ju i svenljunga tills imorgon tisdag till kl 16.00. Sen taggar vi CR-hoppning på onsdag :D



Vad var det jag sa?

Jo att Sisse skulle vara odrägligt pigg idag, alltså inte på något bra sätt. Hon var hemsk att hoppa, men vi börjar med framridningen som var riktigt bra!

Jag travade fram henne i en lång och låg form en bra stund innan dom andra kom och hon sökte sig skit fint neråt och tog ett fint stöd i bettet :) Härlig känsla!





När vi skulle hoppa fram tog hon bara bettet och hängde sig i mig och blev tung framtill, detta gjorde hon senast föra året. Nä det kändes inte alls bra idag när vi hoppade. Hon tog verkligen bettet och jag hade nästan ingen kontroll :P Men det får gå dåligt ibland också! :) Om det inte går dåligt kan man ju aldrig förbättra sig? Tar ridpasset med en nypa salt och fortsätter på som vanligt :) 

Hon kanske var såhär för att hon vilat 4 dagar? Måste vart det. Lärde mig iaf något av det ;)




 

Hoppning idaaaag

Idag ska jag hoppa lite med några kompisar ikväll :) Ska bli kul, Sisse har också vilat 4 dagar så idag kommer hon vara odrägligt pigg! Inte pigg på något roligt sätt om jag känner henne rätt :P Det ska nog gå bra och mamma är med som fotograf! :D Så himla gött att teleobjektivet är lagat också så vi kan fota med det :) Blir nog att vi sätter upp lite fler hinder när vi är ett gäng så kanske får träna på att svänga m.m.



Kom på att jag hoppade sist jag red också men inte alls mkt, bara i slutet av ridpasset tog jag några språng tills det kändes bra :)


Till salu på Hästnet

Säljes
Datum: 2011-08-18   (Uppdaterad: 2011-08-19) Annonsid 340011

JW schabrak
Schabraket och huvan för sig 600:- + frakt.
Skydden tillsammans för sig 700:- + frakt

Rött John Whitaker set ingående med schabrak, luva + både fram och bakskydd säljes tillsammans för 1000:- + frakt. Allt är i storlek ponny.

Nypris: Köpte allt tillsammans för 1700:-. Mitt pris nu: 1000:- + frakt.
 
Pris   100 kr (inkl. ev. moms)

Någon som söker ett snyggt tävlingsset till hoppning i storlek ponny? :) Kanske detta kunde vara intressant..? Hade inte Sisse vart storhäst hade jag velat ha detta! :D Finns i Bollebyggd.

Annonsen: http://hastutrustning.hastnet.se/sok/annons.php?aid=340011


Duktiga Kalle och Jennifer!

Somnade i soffan efter farmor och farfar hade varit här och sov en stund, var sjukt trött! Sen krånglade datorn när jag skulle blogga + att jag har haft ont i nacken och höger axlen så gjort ont när man böjt huvudet bakåt :( Vad är det med min kropp? Antingen är det ryggen, vänster barmbåge, axlarna elr nacken :/Trött på det här nu! 

Kalle och Jennifer var och startade sin första dressyrtävling idag tsm på Olsegårdensridklubb. Tror det var deras första dressyrtävling tsm och på hemmaklubben om jag inte har fel ;) Dom gjorde en riktigt bra start tycker jag allt!! Stora pluspoäng till Jennifer som orkar kämpa med "min" skruttponny! <3  Dom startade pogrammet LC:1 och ritten slutade på 60,37%. Såg protokollet och det var 7:or och 6:or och fina poäng på Jennifers sitts! Så duktiga, ser lovande ut!

Tog två bilder, hoppas detta var ok? :)



Ger upp!

Datorn bara krånglar och vill inte som jag så det får bli en ny ras imorgon ist...Hoppas det är ok? :)


Racesafe väst


Racesafe är en väst som är omtyckt av många, bekväm, snygg och praktisk. Den har funnits i olika färger såsom svart, marin och brun, allt för att kunna matcha till kavajen etc. Nu har den även kommit i rött vilket många säkert tycker är bra. Själv tycker jag inte det var speciellt snyggt men bra om man har röd kavaj kanske ?

Vad tycker ni om den, hiss eller diss?



Hejsansvejsan

Idag fyller pappa år, så grattis till honom! :D Vi ska snart dra oss in till knalleland och mer vet jag inte :P Jag bloggar mera efter det. Kommer komma en ny ras och lite hiss och diss :) Outfitar kan jag inte göra här...

Och gissa vad mamma hämtade idag? :D Mitt objektiv som vart på lagning, sååå glad! Nu kan jag äntligen börja fota! Hatar rent ut sagt standardobjektivet, väger ju ingenting. Skönare och fota när man har lite tyngd i handen, blir lite stadigare. Det bästa av allt var att det gick på garantin så behövade inte betala en krona, gött!

Är sugen på att rida, har inte gjort det sen i tisdags! :O Men imorgon sitter jag på hästryggen och då ska vi hoppa lite lugnt inför tävlingen med några kompisar.



CR - hoppning

Nästa CR-hoppning blir nu på onsdag kväll nästa vecka, är taggad till 1000! Anmäler mig till två 90cm rundor och om det går bra på 90cm så tar jag 100cm ist för en till 90 runda till :) Nu börjar vi smått komma upp på lite höjder vilket är superroligt, men man ska fortfarande inte stressa framåt. Höjden är inga problem alls, än så länge är bäst att säga haha ;) Det är bara att jag måste få tillbaka henne och hon ska lyssna mera på mig och inte bara tänka hinder, hinder, hinder och inte köra sitt egna race och tempo.

Något jag längtar efter är också den lokala hopptävlingen vi ska starta om någon vecka och sen kommer ju även klubbmästerskap i hopp och dressyr. Usch så jag längtar, kan knappt vänt! :P Imorgon kör jag ny ras och lite annat smått och gott ska jag försöka med. Inte lätt när man e hos pappa..




Vad glad jag blir!

Måste bara slinka in med ett något onödigt inlägg...Men jag vill tacka för alla goa kommentarer som man hade fått undetiden man vart borta! :D superglad blev jag när jag loggade in på bloggen! :`D Tack alla goa läsare som läser min blogg!



Måste säga att jag ser väldigt liten ut på denna bilden! Jag är 170 och Sisse är ca 163 cm :P Tur hon bär upp ryttaren bra, dock tycker jag det är tråkigt att folk tror att hon är en D-ponny :( är jag så stor på henne? :S Man börjar ju undra :P


Hemma!

Då vart man hemma från hajken med alla 1:or! Har vart super verkligen, lärt känna många underbara, nya vänner <3 knappt haft en lungn stund...Men nu är jag hemma och åkte direkt från skolan till stallet och pussade lite på Sisse och satte på henne regntäcke. Kan vara gött i detta hemska väder!

Nu ska alla packning upp och sen ska jag packa om i en annan väska för det är pappa helg :) Phu, orkar inte men måste göras. Sisse fick vila idag, inte speciellt bra men jag orkar inte bry mig just nu...Vi hörs mera ikväll! :D

Hoppas ni haft det lika bra som mig undertiden jag vart borta!


Outfit



Satt med denna outfit länge och jag gillar den grymt mkt!! :D Men nu när jag tänker till så hade jag nog velat ha dom hel röda JW benskydden till denna outfit ändå :/ Men den får vara som den är nu, orkar inte ändra :P Men hade jag köpt detta hade det nog blivit dom röda benskydden ;)

Vad tycker ni om outfiten?! Hiss elr diss?


Smart ridspö!

Hittade det här smarta "ihopfällbara" ridspöt!

Skulle vara riktigt smart att ha, synd bara att själva designen inte var den snyggaste direkt...
Den kanske passar bättre till lite mindra barn på ponnysar ;) Men skulle dom se ut som"normala" ridspön skulle jag gärna ha ett sånt. Lite roligt med ett annorlunda spö, och smart när man ska ta med sig elr stoppa i stövlen! ;)

Usch...

(Tidinställt) Kommer verkligen INTE på något att blogga om :( När jag gjorde tidinställda inlägg så orkade jag inte göra så utförliga inlägg, så det blir typ bara utrustning...Hoppas detta är ok? Klockan var mkt också när jag gjorde inlägg och idag onsdag är det skola...klockan var trots allt 23.00 när jag slutade :O 

 

Några favoritbilder <3













Har så otroligt mkt bilder som är mina favoriter men avslutar med en galen bild på oss ;) Annars hade dte blivit många bilder! Första gången jag hoppade barbacka på henne i skogen och det var otroligt kul!! :D Bilden har ni nog inte sett innan :)

Nu får ni allt kommentera, datorn strulade och blogg.se oockså när jag skulle ladda upp bilderna så det tog vääldigt lång tid så släng in en kommentar! :D


Lyx vs Budget



HV polo VS Hööks

Vad tycker ni om HV Polo schabraket, det längst upp vs Hööks variant? :) HV polo schabraket ser riktigt härligt och mysigt ut, man vill gärna ta på det, haha. Den får iaf en hiss och Hööks schabraket för tyvärr en diss.

Vad tycker ni om dessa snarlika schabrak?


Schockemöhle träns

Åh så snygga tränserna är! :D Det blir en solklar hiss för min del! Hade inte tackat nej till något av dom! :)



Har en lackade nosgrimma till Sisse, dock gör den inte sig bra på henne på sommaren då hon inte är riktigt svart. Men hade mer än gärna velat ha en nosgrimma med vitt foder under! :D Så vrf inte detta träns nedanför från Hööks? ;)



En budget variant som är mer än hälften så billigt! Vad tycker ni om tränserna? (:


Sverige outfit



Schabrak:
JW
Luva: EQUILINE, finns på Charlies, 589:-
Pannband: Swarovski, 699:-
Piké: Kingsland, 749:-
Stigbyglar: Prestige, 2 385 kr


Tänkte göra en stilren sverigeoufit så det inte blev för mkt. Jag själv tyckte jag lyckades ganska så bra! ;) Men...vad tycker ni om outfiten? Hade jag tävlat högre hade jag velat ha denna outfit! :D


Skola idag!

Idag är det första dagen i skolan, börjar 1:an på gymnasiet vilket ska blir riktigt roligt och spännande! :D Ni vet säkert redan vad jag ska gå men för er som missat det så ska jag gå Naturbruk inriktning häst/djur i Svenljunga! :) Gick ju på Moga skolan innan så inte långt ifrån min gammla skola och inte långt från där jag bor. Tror, elr vet att detta kommer bli hur bra som helst! :D Har en stor ryggsäck med mig nu med övernattningssaker för vi 1:or ska på hajk från idag onsdag - fredag, alltså sova i militärtält två nätter! ;) Därför har jag fått göra tidinställda inlägg för att hålla bloggen igång åt er ;)

Nu ska jag fixa allt som ska fixas innan jag och mamma ska åka iväg. Går inte åka buss med den packningen jag har :P Tur mamma jobbat natt och kommer hem mellan 7-8 så hon kan köra mig dit till kl 8!

Kommer sakna lilla Sisse, hon vilar idag ons och tors. Sen rider jag fredag och sen vilar hon lördag och sen är det ridning som vanligt! ;)



Lite nyfiken så tänker fråga om vad ni ska börja för klass, skola och kanske gymnasium och när? :)


Försöker så gott jag kan med tidinställda inlägg till dagarna som kommer!!


Turen i skogen

Glömde naturligtvis kameran hemma! -.- Red först en sväng i byn alldels själv på Sisse, skötte sig exemplariskt! Sen ner i skogen med mamma och Hälge. Vi började i sjön där Hälge fick bada och Sisse plaskade och jag blev dränkt :P Sen fattade jag galopp på Sisse och galopperade en sträcka, så UNDERBART att galoppera på storhäst! Hoppade terränghinder, första spränget över däckhindret på terräng/hoppbanan så sög hon tag ordentligt i hindret och hoppade riktigt stort över, att jag satt kvar i landning var inte illa! ;) Skrittade sen hem och det tog ca 30min :) Vi var ute i över en timma, så mysigt <3

En dålig mobilbild blev det! ;) Sur var jag som hade glömt kameran, man måste ju ha lite "bloggmaterial"! ;)



Sluta blogga?

Som rubriken lyder funderar jag på att sluta blogga. Vad tycker ni? Vill ni att jag ska stanna kvar och blogga? :) Ni får bestämma! Men bestäm fort isf!

Bloggen känns som den blir tråkigare och tråkigare för varje dag som går och hur kul är det för er att läsa nästan varje dag om hur dagens ridpass har gått och läsa om hiss och diss och outfits m.m. Visst, jag kan börja skriva mera utförligt om ridpasserna om vrf jag gjorde just dom övningarna idag m.m.? och uppskattar ni när ni får bilder elr blir det bara tjattigt? Innan skrev jag en gång i veckan om en speciell ras, vilket jag kommer fortsätta med OM bloggen finns kvar. Kanske lite tävlingstips om knoppning m.m.? Ha lite olika "teman" någon gång då och då över en dag? Som jag hade över en dag "westerntema/ridning", då la jag ut western outfitar och skrev om olika grenar inom western m.m. 

Vill ni fortsätta och följa mig och Sisse? Hur det går på våran resa mot toppen? Så,  ska jag ha kvar bloggen elr inte? Ni betsämer!!



Skogen idag

Mamma har vaknat och antingen blir det en tur i skogen elr byn tsm med mamma och Hälge! :) Då ska jag passa på att rida barbacka också, myys! Sätter kameran i mammas händer så får ni lite bilder! ;) Låter bra va?



Varning!

LILLA EDET!! HÄSTAR SKURNA! Sprid vidare detta då häst blivit kraftigt skuren i underlivet igår måndag, håll koll på era hästar även den minsta hästen har blivit skuren på bakbenen o i ansiktet! SPRID DETTA SNABBT!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hur kan det finnas sånahär idioter!?


Ordentlig sovmorgon

Jag vaknade först nu när kl var 12.15 och jag skulle gå upp 09.00 igentligen för skolan börjar imorgon. Shit, hela dagen har ju nästan gått :O Det här var inte bra. Nu undertiden mamma sover (hon har jobbat natt och sover till kl 3) ska jag städa mitt rum så tyst som möjligt och sen så vaknar hon så vi kan vara i stallet mellan 4 och 5.


Det blir skogen idag, mot mammas vilja säkert :P Hon vill inte sitta och vänta på mig då hon är kvar i stallet. Hon får hänga med, hade bara tänkt skritta och klättra lite ;)


Phuu...

Har bara hunnit med två inlägg till dom tidinställda, jag jobbar inte snabbt! :P Konstigt nog blir det nästan alltid bättre uppdatering när man är borta och gör tidinställda inlägg xD

Innan jag kryper ner i sängen idag ska jag ha hunnit städa mitt rum lite snabbt och ta fram det jag ska ha med mig på hajken och göra något tidinställt inlägg till och ut med vovvsingen :) Och så kan ni få bild på sötnosen Hälge <3



Tidinställda inlägg

Ikväll/natt ska jag sitta och göra tidinställda inlägg till ons, tors, fredag och förberedda några till lör och sön :) Kommer vara på hajk från ons-fre med alla 1:or från skolan så då behövs det lite tidinställda inlägg :)

min fråga till er är om ni vill läsa något speciellt elr får jag bestämma själv denna gång också? :P Kom gärna med förslag!! :D



Kom på att jag har massa bilder kvar att vissa från High Chapparral när vi var där från framridningen denna gång :) Vill ni se dom får ni slänga in med en kommentar! Bilden över är en av mina favoriter den dagen!

Svar på kommentar

Grymt snygg header!! Vilket pogram är den gjord i?

svar: Många frågar vart min header är gjord i för pogram, jag själv har inte gjort den men jag skulle gissa på att den är gjord i Photoshop :) Och jag kan bara hålla med om att den är snygg och lite annorlunda! :D

Min föra jag hade som jag också gillade skarpt! Vilken tycker ni är snyggast? Den här under elr den jag har nu? :)



Hoppning

Det blev paddocken idag ändå fast jag skulle rida ut i skogen :P Men eftersom det gick som det gick igår ville jag få igenom det idag. Det fick jag också och sen hoppade vi :) J*vlar vad hon sög tag i hindret, hon lyssnade inte för fem öre på mig till en början och bara studsade och höll på mot hindrerna. När hon ändå inte lyssnade på mig när jag tog förhållningar så gjorde jag så att jag struntade i att ta i henne mot hindret en gång, hon kom lite nära och fick inte upp ena frambenet så fick bommen mellan frambena och den flög med oss en bra bit. Låg säkert 7meter (!!) ifrån hindret. Efter den lilla olyckan så lyssnade hon riktigt bra på mig och väntade fint på mina signaler :) Mamma fotade lite i slutet...Tack!!




Till bilden ovan: Lite lustigt att hon alltid drar upp den ena frambenet högre än det andra :P



Dagens bästa språng nedanför så ett bra slut! :D



Kommentera gärna :D


Dagens outfit

Dålig bild, men men...

Träns: Hööks
Pannband: Charlies
Martingal: Hööks
Schabrak: Kingsland
Ridstövlar: Tretorn Advance, nya modellen
Ridbyxor: Hööks? Fula är dom iaf :P Gillar inte ruttiga..
Jacka: Klubbjacka från Hööks
Sadel: Jacson


Uppe med tuppen

Har vart vaken sen 06.00 och kan verkligfen inte sova så gick och satte mig i soffan med den bärbara datorn :P Ute är det typ storm? Riktigt oväder, blåser och spöregnar så det blir nog ingen ridning om det fortsätter såhär. Jag som trodde min rygg var påväg att bli bättre, idag har jag ondare än igår så får ta det lugnt med den!

Nu ska jag vila lite och sen får vi se om vädret tillåter mig att rida! ;)


Dagens ridpass...

...gick raka vägen åt skogen! Började med en låång mys och rykt stund i stallet på 45 min och Sisse njöt verkligen och stod och gäspade <3 Började att skritta ut i 20 min som uppvärmning och sen red vi till paddocken och arbetade där en stund. Hon var totalt raka motsattsen från hon brukar vara! Motsträvig till allt jag ville att hon skulle göra och bara jävlades med mig kände det som. Blev bara travarbete och ingen galopp. Funkar inte travarbetet är det ingen idée alls att gå på galoppen. Vill bara glömma detta ridpasset så tänker inte skriva mer om det, punkt slut.

Nu får Sisse vara skogsmulle en vecka framåt för att slippa paddocken, hon är nog trött på den nu och nu när vi kommit en bit på vägen och sätter mera press på henne blir det för mkt, så en vilo/skog vecka blir det för henne :) Det kommer ju vara tävlingar i stort sett varje helg framöver så vill inte gå för fort fram nu elr pressa henne, det ska fortfarande vara roligt och enkelt!! Veckan som kommer ser ut så här för Sisse och mig:

Måndag: Skogen
Tisdag: Skogen
Onsdag: vila
Torsdag: vila
Fredag: skogen? annars vila
Lördag: skogen? annars vila
Söndag: vila
Mådag: Lätt dressyrpass i paddocken elr ängen i skogen
tisdag: Paddocken, lång och låg form bara
onsdag: CR-hoppning



Värdelös dag!

Allt har varit värdelöst och slappt idag! Blir bara arg över dagen när jag tänker på den! För det första har inte internet funkat fören nu så därför har jag inte kunnat blogga :( Förlåt för det! Från 11.00 - 16.00 satt jag, mamma och alex tittade på serien och det var ganska många avsnitt och nu var den äntligen slut! Så satt fortfarande i morgonrock när klockan var fryra! :O Hela dagen gick åt att sitta och titta på TV? Var i stallet när kl var 5 och ridpasset gick helt otroligt dåligt! Mer om det i ett annat inlägg...



Slinker in med ett litet inlägg...

Åh vad jag är glad!! :D Har inte ont i ryggen idag så idag blir det riktig ridning :D Märkte att jag kom upp ur sängen lätt som en plätt utan att det gjorde ont, tjohoo!

Hoppning elr dressyr idag, det är frågan! Sista dagen idag jag kan hoppa inför CR nästa helge så kanske blir hoppning :) Vi hörs efter jag ätit frukost!




Coolt träns!



Hittade hästen på Hästnet och var tvungen att klicka på annonsen och ta en närmare titt på tränset! Det var ju faktiskt riktigt coolt med ett silverfärgat träns! Någon som vet vart man kan köpa detta? :) Hade ju vart nice att ha till fälttävlan om man tävlar det i framtiden! :D Så vet någon vart man kan hitta det? :P


Promenaden <3

Bilden är tagen bakifrån på gården Sisse står på :) Även Bella kan ni se i hagen vid staketet ;)





Vägen ner till ridhuset, så jag har inte långt till paddock och ridhus ;) Hur långt har ni? Måste ni åka med transport?





Alltid öronen fram <3 Dom bästa! <3




Mamma ville ta ett kort på oss också :P I bakgrunden till höger stod Sisse innan i ett litet stall och till höger (syns inte på bilden) ligger ridskolestallet :)




Och så var vi snart hemma i stallet igen! :)

 


Träning i rundkorallen

Det blev lite träning i rondkorallen idag :) Har inga longeringslinor så kunde inte tömköra elr longera. Hon fick först och främst springa runt där en liten stund och lyssna på mig om det var skritt, trav elr galopp som gällde och om hon skulle byta varv. Gick mkt bra! Sen tränade vi på rygga och det gick riktigt bra i slutet!! :D Även att hon skulle följa mig och stanna när jag stannade och att hon skulle skritta på jämte mig och inte små takta, se första bilden! ;)  Lite bilder blev det också såklart! :D






Haha, på bilderna nedan stod hon och slängde med huvudet för flugorna så fick fina "uppställningsbilder" ;) Inte helt korrekt med bena men det spelar ingen roll...



Sen ställde jag henne på detta visset på bilden nedanför och jag och mamma gick så hon inte såg oss och när vi kom tillbaka stod hon på samma ställe, sötnosen <3


Jag, mamma, Sisse och Hälge (våran hund) tog sen en promenad och bilder kommer sen också från promenaden! :)´




Fastnat framför TV:en

Sitter fast framför TV:en, jag och mamma sitter som klistrade framför ett pogram och så var det visst tre stycken i rad så har inte fått på mig kläder än, haha. Men bra är det! ;) Stallet efter det sista är slut och jag bestämer mig där vad vi hittar på :)



Hej på er!

Lika härligt väder som igår! :D Hade problem att somna igår, ryggen höll mig vaken någon timma :/ Men jag har inte lika ont som jag hade igår, men vi får se hur det känns sen senare om jag ska rida eller ej. Jag hoppas jag kan rida iaf! :) Kul att statestiken är lite högre än vanligt, tack alla goa läsare som läser min blogg <3

En bild på min fina <3



Aj min rygg!!!

Min rygg gjorde för ont för att jag skulle kunna rida ett riktigt ridpass idag vilket var synd för jag var ridsugen :( Jag hade redan problem hemma med att ta på mig strumpor så min lillebror var snäll och hjälpte mig. Och när mamma bromsar med bilen är det inte heller någon skön känsla :/ Fixade pållen och skulle sen upp, ett djupt andetag och bita ihop så var man uppe. Kände att det gjorde ont att bara skritta och följa med hästen med sitsen. Rida lätt ska vi inte prata om! Fy, i varje nedsittning kändes det i ryggen och körde sisse upp huvudet kändes det också.

Fick skritta en stund sen och föröska slappna av men ändå inte sjunka ihop som en hösäck..Jobbade henne sen  resten av ridpasset i lång låg form. Hästen blev mer avslappnad och jag också men så fort jag böjde mig framåt gjorde det ont :( Provade en galopp i varje varv, galoppfattningarna satt och jag stod i lättsitts och det funkade bra och gjorde inte ont :) Men att komma av gjorde ont vill jag lova er :(

Väl hemma la jag mig i sängen halft med bena hängandes över sängkanten så jag kunde komma upp sen själv ;) sommnad på en minut, trött? Med ridkläder och allt på, hahahah! Blev inga bilder..Såg säkert skrutt ut ändå :P Men hade denna outfiten och jobbade henne i lång låg form så bilden nedan passar bra! ;)



Nu måste jag flytta på mig, annars sitter jag fast här i stolen om en stund!



Två CR-tävlingar

Nästan helg på lördag är det CR-hoppning här hemma i Sexdrega som vi ska åka på! :D Nära och bra ju! Dock gillar jag inte deras underlag som är väldigt mjukt och djupt :/ Sen på söndag var det visst CR-dressyr i fritsla, väldigt nära och bra det också :) Men vi måste träna med dressyrstaket först så hon inte hoppar över dom, så det väntar vi med så vi har hunnit träna lite med det :)

Nu ska jag göra chockladpudding med lite grädde till och sen blir det stallet och mamma är med och fotar så bilder kommer ni att få ikväll! :D Så nu får ni inga bilder då jag inte har några nya :P


Kalle & Jennifer trimmar!

Snart får ni i varbergs trakterna akta er för Kalle (Carlito) och Jennifer! Dom ska ut på dressyrbanorna och jag hade gärna åkt och tittat den 20 augusti när dom ska tävla! :) Kalle och jennifer igår tror jag under ett dressyr pass ;)




Så fina tsm :`) Måste åka ner snart och rida min prins och ta en härlig galopp på stranden <3 Då får jag ta med mig Sisse också! Blir dock inte fören jag fått hem mitt teleobjektiv -.- Skulle besökt djurparken i helgen också men hur kul är det att gå där när man inte kan fota? Ska fråga Robban snällt om jag får låna en av hans kamror om vi åker till djurparken! ;)


Godmorgon

Vilket KANON väder man vaknade upp till då! :D Klarblå himmel och sol, typ andra gången för mig i sommar som jag är ledig en sån fin dag, tjohoo! Har fortfarande ont i ryggen och ena axlen, men jag ska rida har jag betsämt mig för!

Nu ska jag fixa frukost snabbt och sen bloggar jag på mera, lite nytt om Kalle kommer det om också! :D


Totilas

Hittade detta, tycker alla ska läsa :) Utdraget från hästmagazinet...



Hästen står uppstallad i Tyskland i ett stall med 350 hästar ”där hästar och ridning inte är för nöjes skull, det är en industri med mycket pengar inblandade”. Citerar: ”Gömd längst in, bakom låst galler och med en övervakningskamera i boxen, står stjärnan vi kommit för att träffa. Han har en päls som glänser som råolja och ger en känsla av siden. Det är ett resultat av många timmars rykt, bad och troligtvis avsaknad av leriga hagar”. ”Han grimaserar av vällust när han blir kliad vid manken, kråmar sig för att få godis och riktar gärna sin fulla uppmärksamhet mot kameran när det är dags för bilder”.

Runt tre gånger om dagen lämnar Toto sin box, men någon utevistelse i frihet handlar det inte om, tyska djurskyddsregler är inte lika hårda som svenska. Han rids ett pass, han leds ut och får beta eller så väntar fantomen för att sperma ska samlas”.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
När jag läser detta känner jag mest sorg, vilket liv hästen har! Eller rättaresagt så har han knappt något liv...Att stå bakom lås och galler är ju som ett fängelse. Okej att han är värd en 90 miljoner kr men han borde väl få vara HÄST och komma ut i hagen iaf någon timma per dag och få vara "fri" och inte behöva beta i ett grimskaft?! En häst mår knappast bättre av att var blank som råolja elr ha en lerinpackning? Knappast. Han är värd 90 miljoner och jag förstår dom att dom inte vill att han ska bli skadad m.m. Men han har ju ett hjärta och en själ som alla andra hästar? Blir inte själen skadad då ist? Hästar är inte heller gjorda av att stå på box nästan dygnet runt och bara röra på sig när det är dags för ridning. Jag undrar hur länge hästen kommer hålla och hur mår hans små hovar när han bara står rakt upp och ner i en box?



Hur glad tror ni inte att han skulle bli om han skulle släppas i en hagen och få galoppera hur fort han ville och få rulla sig i dom värsta lerpölarna och vara HÄST och inte vara inlåst i sin box? Jag tror han hade njutit varenda sekund av den stunden!!! Han kanske skulle prestera ännu bättre på dressyrbanorna då? Vem vet? Vad tycker ni om detta? Att han bara får rörar sig och komma ut när han ska ridas? Det är riktigt hemskt faktiskt och man blir ledsen av det :(


Förlåt!

Hann inte med så mkt tidinställda igår när jag var hemma så sent och när jag jobbat idag :/ Min dag har varit bra förövrigt även om det vart dåligt väder och har haft ont i hela kroppen nästan så har den vart bra :)

Det var väldigt mkt folk i djurparken idag! :O Vi hade behövt vara mera ponnytjejer där, vi är bara tre stycken nu och jag hade största pållarna, Milou och Yrrol och tsm gick vi 103 varv!! :O Hade räknat med att det inte skulle vara något folk i parken idag när det var halvdant väder xD Så fel man kan ha ibland, haha!

Har gjort något med min rygg och mina axlar, vaknade av att jag hade ont och kom knappt upp ur sängen och fick inte ens på mig skorna själv och sitter nu så rakt jag kan och försöker inte spänna mig för då hugger det till :( Min ena axel gör hemskt ont också, speciellt när man skulle hålla om barnet på dom stora hästarna idag på jobbet. Bara att bita ihop och sen glad ut och ta alvedon ;) Får se om det är bättre imorgon, hoppas på det!
Efter jobbet var det snabbt in i duschen och iväg på kalas och nu är man ÄNTLIGEN hemma! :) Var och pussade på mitt hjärta också <3



Hur har eran dag sett ut? :)

Outfit från Hööks


Utmaningar!

Har kommit på några roliga utmaningar som jag tänkte ta och börja med! :D Första utmaningen kommer att bli att hoppa barbacka på min galna häst! :D Ni kommer få vara lite delaktiga och kommer kunna "vinna" en länk för varje utmaning :D Mer info om detta i första utmaningen kommer att komma! :D




Resultat från igår

Jag är otroligt nöjd över min häst!! :D Andra tävlingen för henne på en annan ridklubb och det gick strålande! Hon tittade inte på något hinder vilket var bra :) Tävlingen gick på grus också och vi slapp regn! ;)

80cm - ett stopp på första hindret, hon fattade nog inte att hon skulle hoppa och att det var ett hinder där :P Lugnt och fint tog vi det igen och sen var resten av rundan klockren. Underlaget i paddocken var lite mjukt på vissa ställen och hindrerna kom väldigt fort och det vara lite svåra svängar för Sisse ibland. Kom lite snett på en del hinder men hon hoppade! :D Så 4 fel.

90cm debut - Felfri! :D Hon var så duktig min lilla prinssesa <3 Nu blev svängarna lite bättre vi kom ganska så rakt på hindrerna ;) Nästa gång får vi ta två 90 rundor och sen är 100 cm nära oss nu! :D

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Idag ska jag jobba, usch så jobbigt det var att gå upp kl 8! :O Var ju tillbaka i stallet 22.00 igår och innan man kom hem så blev kl mkt...Nu måste jag gå! Vi hörs..


Vila i frid Sockan <3



För något år sedan satt jag och tittade efter D-ponnysar till ridskolan och föll direkt för din annons och annons bilden för något årsedan! Det var en bild på dig i en sjö och jag minns när jag provred dig åt ridskolan som igår! Du var stark och du la dig på inner och jag fick kämpa för att få till det med form och takt, men med Lottas hjälp gick det! Hoppade några skutt på 50-60cm. Oj så pigg du blev och sög tag i hindrerna! :D Jag var nöjd och tyckte det verkade som en bra ridskolehäst åt klubben! Någon dag senare stod du på Länghems ridklubb i en box :) Har annonsbilden sparad någonstans men kan inte hitta den just nu :(

Du blev skadad för över ett årsedan och stod på box en hel del och ute i en lite mindre hage...För nästan exakt ett årsedan var vi ute och gick så du fick äta lite gräs.. Innan Sockan blev skadad red jag henne lite då och då när jag hade tid :) Bilder från en promenad, sötnosen! <3






Idag, den 10 augusti 2011 finns du inte längre <3 Det var det ända rätta, hade gärna velat säga farväl och kramat om dig en sista gång <3 Vila i frida, fina Sockan <333 Nu kan du vara häst och galoppera på dom evigt gröna ängarna utan att ha ont <3







Snart så...

Om ca 1 timma ska vi åka till stallet :) Jag ska fixa och packa lite smått och så ska vi börja lasta kl 6. Hoppas lastningen flytter på och så ska vi fixa med strö till transporten :) Blir nog tyvärr inga bilder då mamma släpper bara av mig och hästen typ på tävlingsplatsen xD Hon är kvar en liten stund iaf (: Sen kör snälla Therese oss hem, tack så hemskt mkt!!! :) Nu ska jag tvätta av Tretornstövlarna och kolla va jag ska ha på mig :)



Måste vissa er...

...Denna bilden på mig och Sisse! Bara liite för långt ifrån...elr vad säger ni? :P Vi klarade det iaf! ;)



Resten av bilderna från igår på hjärtat <3


Måste säga att mamma tog bättre bilder med mitt lilla objektiv ;) Så ni lär få bilder från ridpasserna även om mitt teleobjektiv är på lagning :) Visst är bilderna fina?! :D


CR-hoppning idag!

CR-hoppningen börjar inte fören 19.00 i Svenljunga då det är ridlektioner och så innan :) Ska bli väldigt roligt! För Sisse blir det hennes andra CR på en annan klubb :) För exakt ett årsedan var vi i svenljunga och och det var Sisses första tävling på en annan klubb. På 50cm tog hon det lungt och fint och lite försiktigt, felfri! Första gången det var ärovarv för henne också :P 60cm, hajade hon till vad det var som gällde och blev Sisse igen. Jag bokstavligen hängde som en vante i henne och fick inte stopp på henne, hon kunde nog banan själv och när det gick så fort fick vi ett nerslag :P Hahaha! 
Hoppas hon är lungnare idag ;) Går det bra på 80cm tar vi 90cm :D Oj så kul det ska bli! :D



Bäst!



Tre av mina absoluta favorit bilder på Sisse <3 Över redigerade dom lite :P


Ridpasset idag :)

Ridpasset gick mkt bra! :D Hon var jätte härlig, tog galoppfattningarna direkt, *tummen upp* Travade lite över upphöjda "bommar" och Sisse var jätteduktig under hela ridpasset! :`) Red bara i 30min, så ca 20min eftektiv ridning. Behövde inte fortsätta rida mera för jag hade hon där jag ville och vi avslutade bra :) Mamma tog exakt 180 bilder så jag har rensat och redigerat en 30st som blev riktigt bra :D

 

Resten av bilderna kommer imorgon! :) Skulle haft dom röda ridbyxorna nu :/ Kommer först i oktober...Kommentera gärna :D

 


Dagens outfit



Mitt lilla objektiv funkar ;) Hade kommit åt någon knapp bara xD På Lager 157 köpte jag bara pikéen som jag har på bilden :D Märkte är svea och skulle köpt fler i olika färger då det var halva priset så den kostade bara 250kr :)

Ska redigera bilder från dagens ridpass! Mamma tog 180 kort så jag har att titta igenom! En liten tjuvtitt får ni!



Snygg pålle!

Super häst till salu!!**FILM**
Super häst till salu!!**FILM**. Hästar säljes
Typ: Stora hästar  -  Inriktning: Allround  -  Kön: Valack  -  Födelseår: 2006  
Vacker valack f- 2006 , 173 cm , e Modest x Carbano x Carthago x Capitol I.En häst med en stor potential .Lugn häst med super karaktär. Modiga smidiga transporter och stabil, För mer information E-post, Skriv på engelska.Pris som skall fastställas!!Filmen under sadeln skicka e-post.

http://www.youtube.com/watch?v=m7_LWUW2Qaw
 
 
 
Pris  50 000 kr

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mamma blev lite små kär när jag vissade denna hästen för henne och jag också, nästa häst ska vara skimmel! Jättefin är hästen måste jag säga! vad tycker ni? Fast Sisse är ju bara sååå mkt finare :`) Men denna var väldigt snygg måste jag säga!

Snyggt schabrak!



Detta scapa schabrack är riktigt läckert! Hittade det för 35 euro på någon speciell hemsida. Vad tycker ni? jag gillar det skarpt!


JW schabrak

Jag börjar gilla detta schabrak bara mer och mer ju mer jag tittar på det och snart vill jag nog ha ett själv! Ebba vad säger du? Är det bra kvalité? Kanske kan prova dit på Sisse om du kommer ner någon gång? ;)

Vad tycker NI om schabraket? Fult, snyggt, vrf?


Ny header!

Som nog många redan märkt så har det kommit upp en ny header, kl 2 inatt faktiskt ;) Linda var supersnäll och fixade den, taack så mkt! :D<3 På högersidan här på bloggen längst ner nedanför kategorier hittar ni en länk :)

Vad tycker ni om den nya headern? :D Jag ska även fixa en ny namn tjosan som jag avslutar inläggen med :)


Ännu mera shopping :D

Men det gör inte mig något alls! :D Hihi...Men imorgon blir det kläder till mig själv. Vi ska till lager 157 och nu när man tjänar egna pengar kan man ju spendera dom på nästan vad som helst och köpa vad som helst, eller hur? ;) Så det ska bli extra roligt måste jag säga! :D Så vi åker så fort vi e klara här hemma imorgon och sen efter det så blir det stallet och rida min prinsessa <3 Toppendag kommer det att bli helt enkelt! :D

nu ska jag försöka få ihop lite tidinställda inlägg till er imorgon ;)


Min kavaj har inte kommit än, men behöver ju den inte just nu så gör inte så mkt..=P

Gräsbroddar

Tycker gräsbroddar är lite små läskiga, så långa! :O Fick leta upp mina som jag köpte för ett tag sedan då tävlingen på onsdag kanske kommer gå på gräsbana beroende på vädret. Kommer först gå banan och om det är på gräs kolla hur det ser ut om det kan bli halt och då får jag ta och brodda :) Är dock rädd att hon ska trampa sig själv med dessa hemska broddar på! Har bara två par boots så skulle behöva ha ett par till så jag kan ha runt om..Känns lite tryggare då. Och kommer det att gå på gräs säger jag bara en sak och det är hjälp! Sisse kommer ju skita i lilla mig på ryggen och jag kommer hänga som en vante i henne, haha rolig bild jag fick i huvudet! ;)

Imorgon kör vi lite galoppbommar/travbommar :) Hoppas vädret tillåter oss att rida i paddocken så mamma kan fota med mitt 18-55mm objektiv...=)



Saknad liten häst <3



Sista ridpasset och även visning för köparna! :)


Jorden går under för mig idag, helt klart!

Världens sämsta dag i hela mitt liv, haft oturen imot mig hela dagen och kommer gråta hela kvällen, haha! Först var vi på Hööks, skulle ha ett par röda ridbyxor. Fanns två olika modeller på dom och ingen i min storlek, kommer först igen i oktober. Köpte ist ett par vita ridbyxor för 600kr. Sen en pälsmössa till mamma.


 


Vidare till Netonnet där jag köpt objektivet...Mamma ville att vi skulle lämna in det på lagning och det skulle ta tre veckor. Jag blev jätteledsen och började nästan gråta i affären! Nu när jag kom hem funkar inte mitt andra objektiv, gissa om jag blev helt förstöd?!?!?! Kan inte leva utan min kamera :´( Men sen åkte vi till Myone...Skulle ha säkerhetsväst, ja då finns det inte i min storlek och det kommer inte komma in fören nästa år?! :O Provade då hjälmen jag tänkt köpa. Ja vad tror ni är fel då? Finns naturligtvis inte i min storlek och det var 30% rabatt på den jävla hjälmen som kostar 2000kr i vanliga fall!!!! Gick då till stövlarna och ser då att det är 50% rabatt på Pioneer stövlarna som kostar ivanliga fall 4000kr och nu 2000kr bara. Men naturligtvis är min storlek utsålt :´( Hittar en lackad lädergrimma som det också är 50% rabatt på men inte i någon cob storlek :( Ni kan ju bara gissa vad arg och besviken jag var och framförallt ledsen när jag gick ut från butiken! Till Ekohallen för att köpa lite skolstartsaker till mig ;) Till hästavdelningen också, köpte ett dressyrschabrak för att bli lite gladare, se bilden :) Kollade efter säkerhetsväst men fanns ingen som passade där heller :(



Inget stall för mig idag, det pallar jag inte. Mår blä och vill bara slänga kameran i backen just nu, för stunden iaf ;) Uppdaterar er när jag är på bättre humör!


Roeckl - handskar


Roeckl-handskar, supersnygga! Priset ligger runt 300:- Den med en röd rand skulle vara super snygg till denna pikéen, handsken skulle dock ha vit rand och vara röd ;) Någon som vet om det finns i dom färgerna?


 




Shoppning på G!

Snart åker vi in till Borås :D Såg också att det var 30-50% rabatt på vissa varor på Myone, super haha ;D Ska även inhandla lite grejer till skolstarten. Sen senare idag ska jag rida, hoppas det inte regnar så jag kan rida ute så mamma kan ta lite bilder :) Kommer inte bli så himlans bra uppdatering idag :/ Ska göra mitt bästa iaf :)





Ridschema

Måndag: Jobba med galoppbommar och hitta en jämn och fin galopp mellan bommarna :)

Tisdag: Ut i skogen och dressyr på ängen.

Onsdag: Ska förhoppningsvis tävla, blir en 80 runda och går det bra och så blir det en 90 runda :)

Torsdag: Vila, jag jobbar.

Fredag: Dressyr!

Lördag och söndag vet jag ej hur det blir med än :)

Jag försöker alltid att planera mina ridpass och hur/var jag ska rida :) Det kan ju bli ändringar beroende på vad det är för väder m.m och det kan komma viktigare saker ivägen... Hur gör ni? Planerar ni hur ridningen ser ut varje vecka? Hade vart kul att veta! (:



Och förhoppningsvis har jag köpt mig ett nytt objektiv så ni får bilder! ;) Annars kan jag fota med det söndriga också, bara konstigt när man ska sätta på och syänga av och ibland zooma med det...

Shopping imorgon! :D

Imorgon ska jag köpa ett nytt teleobjektiv, 70-300 då det jag har nu beter sig jättekonstigt när man ska sätta på och stänga av och zooma. Så lika bra att slänga skiten och köpa nytt för det lär väl kosta mer än vad det gjorde från början? Det hände väl något igår lördag när jag skulle fota bilarna, den vill väl inte vara med längre helt enkelt. Dock är det nytt för i år :/ Ska nog köpa ett rent macro objektiv också beroende på vad det kostar :)

Ska också köpa den efterlängtade säkerhetsvästen på Myone :D Det var på tiden det, behöver ju det på onsdag när jag förhoppningsvis ska tävla :D Och så måste jag prova mina efterlängtade stövlar som jag ska köpa i slutet på denna månaden också :D Ska även prova ridhjälm, kanske kanske blir att köpa en :D

För att få mamma att köra mig till Borås har jag sagt att jag ska bjuda på fika och betala bensinen xD Hahaha, snäll dotter man är va? ;) Men jag MÅSTE ju ha ett teleobjektiv, går ju annars inte att fota under ett ridpass! :O Och säkerhetsväst måste man ju också ha! ;)



 


Oj då!

Har helt glömt av bloggen :S Hur man nu kan göra det?! Igår när vi kom hem hade jag fullt upp med att redigera bilder från dagen och sen åkte jag in till Borås för att sova där och idag har jag jobbat..Så förlåt för att jag inte uppdaterat idag, har helt glömt av bloggen :P Sånt kan hända.

Har vart en riktig go jobbdag, gått endast 13 varv! Har fixat med lite annat runt omkring ist :) Therese var snäll och ville rida Sisse idag så då fick hon göra det! :D Nu ska jag göra lite inlägg till er ;)


Hemma med söndrigt objetiv...

Som rubriken lyder, hemma med ett söndrig objektiv :´( Berättar kort om dagen! :) Vi var på plats tre timmar (!!) innan allt skulle börja för att leta upp dom bästa platserna i skogen. Det skulle ju vara bra att fota från också...Vi fikade och hade det gött och tiden gick sjukt snabbt! Bilresan dit tog 2 timmar och sen satt vi där i 3 timmar och väntade :P Lååång tid men det gick snabbt. Och oj vad mkt folk det kom och massa snygga och häftiga Hot rods, bilar ;)

När jag skulle börja fota när första bilen körde blev det problem med kameran. Stänger jag av den tar det jätte lång tid för den att starta då objektivet beter sig jätte konstigt, vibrerar och håller på. Får köpa ett nytt bara, hoppas det håller tills jag köpt ett nytt så är jag nöjd! Men hade på kameran hela tiden och den är även på nu så jag kunde fota ;) Är nöjd med bilderna jag tog :D Ni kan få se två iaf ;)




Vill ni ha fler så får ni säga till! :)




Bravens pappa till salu!

Henfynyw Tywysog RWC 3

Henfynyw Tywysog RWC 3
Pris: 200 000:- Typ: Hästar Sigtuna: Visa var

Henfynyw Tywysog kanske inte behöver en närmare presentation, men ändå: isabellfärgad B-ponnyhingst född 1997 och slutmätt 127.8 cm. I år har han kvalat med sin tredje ryttare, Klara, till SM i dressyr. 2006 och 2007 tävlades han av Viktoria Logård med SM-placeringar. David Ahvenlampi Svensson tävlade 2009 och 2010 med bland annat en silvermedalj i SM. Tywysog är godkänd hingst av rasen welshponny av cobtyp. Tywysogs avkommor har redan visat att han är en bra förvärvare. I år har han verkat på semin. Här har ni möjlighet att köpa en utomordentlig tävlingsponny och samtidigt en avelshingst av hög klass. Tywysog är även inkörd och gjorde som fyraåring sitt bruksprov i vagn.
Se mer om Tywysog och hans avkommor på min hemsida: http://www.iaswelshcob.dinstudio.se/text1_68.html
Vill ni se denna ponny som har utstrålning och charm så finns han att se på SM i dressyr på http://www.kagerodsrf.se/ 12 14 augusti.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Ni vet säkert vem Braven är? Linn Ingvarssons gamla ponny som driver dressyrmupparna tsm med Ingrid? ;) Det är iaf hans pappa som nog många vet också redan, men kanske inte att han e till salu?

Annonsen på blocket:    

http://www.blocket.se/stockholm/Henfynyw_Tywysog_RWC_3_35225052.htm?ca=10&w=3

Annonsen på Hästnet:  

http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=514199

Outfit - Lila

 

Satt en stund med denna outfit och fixade och grejade. Ville göra en lite annorlunda "presentation" av denna lila outfit :P Låt fantasin flöda brukar man väl säga? Fler såna här liknande outfitar kommer jag att göra :)

Jag gillar den iaf! :D


Färger till hästar del 1!

Alla hästar passar i vitt, mörkblått och svart :) Tänkte ta och göra en lite anorlunda sak, hoppas ni gillar det och vill dela med er av Era åsikter!! Kommer ta två färger i taget så det inte blir för mkt på en och samma gång.

Rödfux:
Finns inte många färger som rödfuxar passar i, tyvärr. Men jag tycker ljusblått passar bra. Om man inte tycker det, är mörkblått/marinblått alltid ett säkert köp! ;) Men mossgrönt/grönt är också en färg som passar bra på de flesta fuxar, om man vill matcha stilrent. Helst inte rött, gult eller orange är min åskit! Beige går också...



Svart: Till svarta hästar passar alla färger bra! Men om man vill sticka ut lite mer så passar alla starka färger också! Några färger på schabrak som jag har till Sisse, Turkost, orange, lime/bebisgrön, rött, rösa/grått var några färger. Något jag vill ha är gult!





Detta är lite av mina åsikter, så ta inte illa upp, eftersom det lätt kan hända! Men släng gärna in en kommentar om vad du tycker :) Om ett tag tar vi två nya färger till! :)


Bilar hela långa dagen!

Idag ska man då till Uddevalla och titta på bilar, Hot rods! :) Självklart hänger kameran med, är där för att fota såklart! Sen kan det vara kul också, vad vet jag? Aldrig varit på något sånt innan :P Gjorde några tidinställda inlägg igår, det var mkt grej och fix i ps så mkt ihopklippta grejer kommer ni få, två av inläggen tog undefär två timmar att göra! :O Men uppdaterar er direkt från Uddevalla också! :) Men bloggen kommer vara mer uppdaterad än vanligt om man säger så xD

En bild på min skönhet som jag först träffar på måndag <3



Fotodag imorgon!

Imorgon ska jag, Robban och Alexander min lillebror till Uddevalla och kolla på bilar och fota! :) Ska bli bra väder imorgon också i Uddevalla och det kommer bli roligt att fota annat och titta på lite annat också än bara hästar! :) Skriver mer om det imorgon och ska nu göra tidinställda inlägg inför imorgon då jag kommer vara borta hela dagen! Men jag lovar, bloggen kommer inte få lida för det! ;)

Hot Rods är det vi ska kolla på och sitter nu och funderar på lite olika vinklar man kan fota i och som kan bli lite annorlunda som den här nedanför...Hm, får titta på lite fler bilder på google :P



Nervig häst

Blev ingen hoppning så red ut i skogen ist barbacka på världens underbaraste häst <3 Såå mysigt och så regnade det lite :) Dock var hon väldigt pigg och nervig och det ryckte till i henne så fort ett löv blåste förbi elr en fågel som flög förbi xD Hoppade några hinder på terrängbanan också och gick ner till sjön och plaskade :) Sen myste vi i stallet i en timma med rykt och mys <3 Hon tyckte det var jätte skönt och stod och gäspade och ute spöregnade det...ÄLSKAR såna dagar då man kan njuta lite extra inne i stallet med sin häst och bara rykta och mysa <3




Fin i svansen blev hon också och manen blev rykt och lite klippt :)



Hästarna får stå inne inatt, mysigt för dom i detta rusk väder!



Och jag vet, hatar mobilbilder men orkade inte ta fram systemen då jag hade teleobjektivet på...


Champion - Schockemöhle



Lite reklam för dom nya schockemöhle schabraken som kommer finnas i allround modell :) För att piffa upp det lite extra fick Sisse och jag vara med på ett hörn ;)


Regnar?! :O

Fy och blä för vädret idag! :( Kunde vart så när jag jobbar ist på söndag, inte vill man ha regn på lediga dagar...

GODMORGON på Er! Hade en riktigt bra kväll igår med grabbarna och tjejerna! Roligt att lära känna nytt folk :) Blev ingen uppdatering igår kväll, blev för sent :P Idag fredag ska jag hoppa Sisse och det får bli i manegen, usch och blä men inte så kul att hoppa ute när det spöregnar! Som vanligt startar jag alltid upp datorn först och skriver ett inlägg och sen äter frukost, det har ni nog lärt er nu ;) Så vad ska jag göra nu? Äta frukost! :D



Kommer ju inte bli några fina utomhus bilder idag när jag hoppar :(

Scapa sports

Jag kan verkligen inte bestäma mig över vilken färg som är snyggast på schabraken...Jag tror att jag hade valt det lime gröna :) Men jag väntar tills det kommer ut något begangnat på nätet som är lite billigare isf;) Vilket hade ni valt då? :D


Torsdagskväll

Snart är jag färdig fixad inför torsdagskvällen inne i stan! :) Ska träffa Amanda där och lite annat folk! Kommer bli kul, funderar på att ta med kameran men vet inte..Hmm..Vi får se sen när jag åker ;) Har gjort ett tidinställt inlägg men kommer naturligtvis blogga när jag kommer hem :D Ni får en bild på  min goding så länge <3



Duktiga hästar!

Skulle somsagt rida ut med Petra idag och hon var lite sen så jag red ner till hennes stall och väntade på henne :) När vi var påväg tillbaka tsm så mötte vi Anna och Winstone och dom hängde med oss så vi blev tre stycken :) Vi red bort över bron och till trav/galoppbanan och hoppade dom små hindrerna där! Sisse var riktigt taggad och det gick liite för fort när vi skulle över grenarna som var hinder :P Vi skrittade sen hem då det är på vägen och hårt packad grusväg så går inte trava...Så skritt i en 45 min dit och hem ungefär :) Så nästan 2 timmar var vi ute men det blev somsagt mest skritt ;)

Sisse blev avspolad sen och sen fick hon komma ut till kompisarna :) Lite mobilbilder blev det ;)



Jag och Sisse väntar på Petra och Osten ;)



Full fart ut i hagen igen till bästa kompisarna!! :) Imorgon står det hoppning på schemat!


Rånarhäst



Lycrahuva, "skyddar bogen mot skav och håller hästen ren, perfekt före tävling då den hjälper till att hålla flätorna på plats. Blixtlås och resårgjord runt magen."
Nu 234 kr, Hööks.

Detta lät ju väldigt bra inför tävling! :D Hade inte köpt den men bra verkar den att vara ;) Vad tror ni?


Uteritt står på schemat idag!

Idag ska jag rida ut med Petra, vi rider nog bort mot torpa så får vi se vart vi hamnar och rider ;) Har inte så mkt mer att skriva om just nu, ska in i duschen så får vi se vad jag kommer på ;) En bild på prinssesan <3



God natt bloggen...

Dagen har vart bra, mailat och smsat runt en massa för att bli ledig på söndag. Håll tummarna för det! Får reda på det imorgon...Imorgon blir det också T-kväll för min del på kvällen :D Ska dit med den andra Amandan ;D<3 Sisse ska ridas och jag ska ta hem lite saker från stallet m.m.

Sen undrar jag och Sisse om någon ska till Svenljunga om en vecka på CR-hoppningen och om det finns plats i någon transport? Nu har jag ju tatt ledigt av misstag då jag trodde att mamma inte jobbade :/ Hoppas vi löser det på något sätt så vi kan starta på onsdag nästa vecka :)



Paket till mig :D

Skulle titta i brevlådan om det hade kommit något brev om att min kavaj kunde hämtas på posten. Men det hade det inte :( Istället låg detta söta lilla paketet till mig i brevlådan :D



I var min plastrong! :D Den skulle kommit först om två veckor så det var snabbt :D Men vad gör det att den kom två veckor förtidigt? ;)




Så söööt, handgjord med swarovski stenar på :D Vad tycker ni?

Bilderna får tala för sig själva...

Ridpasset gick både bra och dåligt...Det måste varit något fel på mig idag med min ridning! Orkar inte skriva så mkt om det så bilderna får tala för sig själva...Tog hoppsadlen då schabraket till dressyrsadlen var väldigt blött från igår :P




Det blev mest galopparbete som ni kan se :) Idag var det bara framåt som gällde och det var lite ovanligt att mamma tjata på mig att jag skulle öka tempot hela tiden :P haha, lite roligt!


Snart stallet...

Idag blir det ett dressyrpass för Sisse och imorgon skogen lite lätt och sen ska hon följa med Therese till skåne, jag också om jag får ledigt på söndag vill säga! Mer om det när allt är klart och bestämt...

Ingen utflykt för mig och Sisse idag och inte imorgon heller :( Skulle kanske till Alingsås imorgon kväll men det blir för långt att åka. Men blir ett dressyrpass i paddocken idag iaf :D Mamma är med och fotar så vi hörs om ca 2 timmar igen så har jag lite nya fina bilder att vissa er också :) Måste kolla så kameran är laddad kom jag på!





Godmorgon!

Fint väder idag också, ÄNTLIGEN när jag är ledig! Det var verkligen på tiden det! :D Så när solen är vid altanen så kommer jag ligga där. Nu ska jag äta frukost och städa här inne lite så jag och Sisse får åka på en liten utflykt, haha. Man kan alltid hoppas på att lite städning kan få mamma att gå med på detta  ;)




Letar och letar...

Jag letar tävlingar för fullt men hittar knappt något att åka på! Det finns inte med på tävlingsdatabasen iaf... Det ska vara CR-hoppningar och imorgon fanns det en på Lilla Edets RK men det var riktigt långt dit :/ Annars bara lokala...

Vet ni bloggläsare om era ridklubbar har CR-hoppningar inom dom närmsta veckorna så hojta till i en kommentar med en länk! :) Hade blivit såå fruktansvärt glad då! :`) Funderar på att göra en utflykt med transport, häst och mamma imorgon ändå...om mamma går med på det då ;) Säger inget än...Vill till min häst och pussa på henne <3


Det kunde man ju nästan gissa nu...

Åhhh vad sur och ledsen man blir när tredje CR-hoppningen blir inställd för mig och Sisse :´´( Det kunde man ju nästan gissa att den skulle bli :/ Vi skulle ju till Håska imorgon vilket vi inte ska nu :( Usch så ledsen man blir när man fixar och planerar inför det...Nästa CR är om 8 dagar, på onsdag nästa vecka den 10 augusti. Men gissa vad jag gör då? Jobbar, naturligtvis! Hade jag startat dom tre tävlingarna innan hade vi vart uppe på 100cm nu.

Kan inget annat än att vara riktigt ledsen och arg! Det kanske är meningen att vi inte ska tävla? Inte vet jag men snart vet jag inte riktigt vad jag tar mig till för är så sjukt tävlingssugen som jag vet inte vad! :S

Vet ni vad jag ska göra nu? :) Leta CR/tävlingar tills jag hittar något vettigt vi kan åka på!!

Lite tävlingsbilder!





Nu är jag tillbaka!

Har saknat att blogga lite smått men nu kör vi igång bloggen igen efter en kort bloggpaus :D Kör lite kort om dagarna om vad som har hänt!

Lördag:
Ledig och red som sagt Sisse på morgonen som ni läst om och sen träffade jag några blivande klasskompisar i Borås i stan :D Hade super trevlig och roligt med dom några timmar :D Sov sen hos pappa.

Söndag: Jobbade och sen sov jag hos mormor från sön-mån (: Therese red Sisse vilket var jättesnällt!!! :D

Måndag: Jobbade då somsagt, vaaarmt var det kan jag lova er! ;)

Tisdag idag: Jobbat klart för dagen och kommit hem :) skönt! Therese rider Sisse ikväll, tack så hemskt mkt :D

Nu ska jag bara in i duschen snabbt sen mer uppdatering ;)



RSS 2.0