Bravens pappa till salu!

Henfynyw Tywysog RWC 3

Henfynyw Tywysog RWC 3
Pris: 200 000:- Typ: Hästar Sigtuna: Visa var

Henfynyw Tywysog kanske inte behöver en närmare presentation, men ändå: isabellfärgad B-ponnyhingst född 1997 och slutmätt 127.8 cm. I år har han kvalat med sin tredje ryttare, Klara, till SM i dressyr. 2006 och 2007 tävlades han av Viktoria Logård med SM-placeringar. David Ahvenlampi Svensson tävlade 2009 och 2010 med bland annat en silvermedalj i SM. Tywysog är godkänd hingst av rasen welshponny av cobtyp. Tywysogs avkommor har redan visat att han är en bra förvärvare. I år har han verkat på semin. Här har ni möjlighet att köpa en utomordentlig tävlingsponny och samtidigt en avelshingst av hög klass. Tywysog är även inkörd och gjorde som fyraåring sitt bruksprov i vagn.
Se mer om Tywysog och hans avkommor på min hemsida: http://www.iaswelshcob.dinstudio.se/text1_68.html
Vill ni se denna ponny som har utstrålning och charm så finns han att se på SM i dressyr på http://www.kagerodsrf.se/ 12 14 augusti.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Ni vet säkert vem Braven är? Linn Ingvarssons gamla ponny som driver dressyrmupparna tsm med Ingrid? ;) Det är iaf hans pappa som nog många vet också redan, men kanske inte att han e till salu?

Annonsen på blocket:    

http://www.blocket.se/stockholm/Henfynyw_Tywysog_RWC_3_35225052.htm?ca=10&w=3

Annonsen på Hästnet:  

http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=514199

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback