Busiga hästar men duktiga!

Jag och mamma hade utsläpp idag i båda stallen :) Mamma mockade också åt alla ridskolehästar och fixade all mat m.m. Jag red jazz idag igen vid 9 tiden så mamma var nästan klar när jag kom tillbaka :)

Jazz var iaf jätte duktig idag och vi var ensama i ridhuset och så var banan harvad! Han gick på spåret utan att titta på dom ljusa fälten. Han villa först inte fatta rätt galopp då han sparkade backut :P Men sen fattade han rätt i båda varven utan att spraka ;) Busiga hästen! Gjorde sen iordning Sisse för ett ridpass. Vi var först själva i ridhuset och sen var vi 6st helt plötsligt :P Jobbade henne bara i lång och låg form och någon flyttning i skritt :) I galoppen  fick hon först gå på lite halvlånga tygglar och var jättefin och avslappnad! :)

Sen när dom andra kom blev hon jättespänd och vi bjöd på en rodeoshow ;) Fick koll på det och hon blev hyfsad avslappnad :) Som av skrittning skrittade vi ut en sväng ner till skogen på asfalten :) Gud så skönt det var och det tyckte Sisse också! :D Trodde hon skulle hoppa till för lilla minsta men skrittade bara på! Hon har inte varit ute på hela vinter så trodde hon skulle titta lite. Vi kunde skritta förbi en "stolpe" med reflexer hängandes på och hom tittade inte ens på den! Så duktig! :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback