Hoppat två pållar idag :D

Blev ingen uteritt idag...Får bli på onsdag ist ;) Var ju hinder i manegen eftersom det var hoppning på lektionerna senare :) Så tog något språng, det högsta låg på 70 cm ;) Dom andra på 40-50cm...Det handlar ju som sagt inte om höjden, man ska först klara av sin häst på dom lägre höjderna först :) Sisse kändes lugn och fin och hoppade UTAN martingal vilket gick förvånandsvärt bra!! :D + poäng till Sisse där ;) Hoppade fram lite på dom låga höjderna och hon galopperade jättefint och samlat (!!) mot hindrerna UTAN att dra upp huvudet :D:D Duktig!

Hon var mindre duktig när vi skulle lägga en volt nere vid C och mitt i volten stannar hon upp och gör ett ordentligt bocksprång och jag satte skänklarna i henne jädrar vad sur hon blev :P Duktig efter det och sen räkte det bara att säga nej. Gjorde sen en volt till och ist  för att hoppa rakt upp i luften blev det nästan en liten stegring, så tog tag i innertygglen och ryggade sen. Så får hon inte göra! Sen tänkte hon bara tanken och kom inte så långt ;) Avslappnad och fin efter sen...

hoppade även en kombination, först ett galoppsrång imellan till ett 70cm hinder och sen 3 galoppsprång till ett hinder på 50cm. Det gick liiite fort :P Ville inte ta tag i henne då hon inte hade martingal, då hade hon nog inte sätt hindret så hon fick rulla på men var lätt att få stopp på efter :)

Annerlie som också var i ridhuset med fjorningen Yra frågade om jag ville hoppa henne något och sjävlklart ville jag det! :D Och vilken liten kanonkula, jädrar vad hon hoppade och högt över! Så himla roligt! Annerlie red Sisse en kortis också i skritt och trav :)

Travade sen av Sisse...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback