Körningen i skolan

Idag stod det körning på schemat hos Lars-Åke! :) Vi hade genomgång som vanligt och så fixade vi två hästar och selad på och sen fikade vi och sen började vi köra! Hade även ett test på lokselensdelar, vilket gick bra. Idag fick vi ha lite saker bakom hästarna och fick köra i terrängen/skogen igenom en lite bana. Ni annar inte hur sjukt roligt det var och är! :D Väldigt duktiga hästar, stannar så fort man säger pro elr sakta. Det var stenigt, geggit och stora stenar att ta sig förbi samt träd. Ytter töm i detta fall fick man hålla i så hästen skulle ta ut svängen så själva stockarna och det skulle komma förbi. Stocken/stockarna bakom fick man akta sig för, dom levde sitt egna lilla liv om man säger så ;) Så fick hoppa över några ggr för att inte bli klämd och fälld. Hästarna är väldigt pigga óckså så jag lovar att man har fullt upp för att kolla efter träd, stora stenar och var stocken bakom är så man inte blir mos och ha kolla på hästen som trampar på i ett ordentligt tempo! ;)

Men riktigt kul var det! :D Nu har vi ridning 4 ggr så inte körning på ett tag. Så tråkigt :/ Kommer lätt köra/tömköra Sisse i skogen och klättra och gå bakom henne. På söndag kommer vi nog ge oss ut i skogen och klättra lite!

Bild från idag på några av oss tjejer i körgruppen som lämnar hästarna vi hade i hagen och var tvungen att ta en bild! ;) En svart nordis och en musblack, jag körde musblacken :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback